Next Step Video Chat

Uniek aanbod voor finance professionals!

Let op: slechts 5 gratis chats per maand beschikbaar!

Lange termijn succes begint bij de stap die je nu zet.

Je eerstvolgende stap maakt het verschil. Zo logisch. Tegelijkertijd juist zo lastig om die te bepalen.

Daarom bied ik jou de mogelijkheid voor een persoonlijk advies over jouw volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Niet voor iedereen

Mijn tijd is waardevol. Jouw tijd ook. Ik ga graag met je in gesprek als je je hierin herkent:

Ben je nieuwsgierig om je verborgen talenten te ontdekken?

Wil je niks liever dan je talenten zo veel mogelijk gebruiken?

Lijkt het je heerlijk om vol energie en plezier te werken?

Maar

 Komt het er niet van omdat je werk steeds eerst af moet?

Stel je het uit omdat je denkt dat het je veel tijd gaat kosten?

Wacht je op goedkeuring van je leidinggevende?

Weet je het gewoon niet?

Boek dan nu een gratis Next Step Video Chat.

Krijg weer ruimte in je hoofd, voel direct hernieuwde energie en onderneem concreet actie.

Wauw, je hebt me zo snel weer in beweging gekregen! Maanden heb ik geen stappen gezet, alsof iets me tegenhield. Nu begint het weer te stromen en heb ik de eerste acties al gedaan. Met resultaat.

Leonie

Hoe werkt het?

De afspraak is online. Met video. We spreken elkaar. We zien elkaar. En we hebben een leuk gesprek. Dat kan overal waar je Internet hebt. Achter je bureau. In het café om de hoek. Thuis op de bank. Buiten. Kopje koffie erbij. Relaxed.

Via de button hieronder kun je direct in mijn agenda een half uur inplannen. Vul de vragen in ter voorbereiding. Je krijgt per e-mail de details toegestuurd en de link om de afspraak ook direct in jouw agenda te zetten. Je hoeft geen apps of iets anders te downloaden om de videochat te kunnen doen. Super eenvoudig!

Let op: ik heb plaats voor maximaal 5 gratis Next Step videochats per maand. Stel dus niet langer uit!

Vul je naam en e-mailadres in en ga direct aan de slag met het werkboek

"Ontcijfer jouw unieke talenten in 7 simpele stappen"

Ik geef toestemming aan Leiderschap in Finance om mij het werkboek toe te sturen en daarna op de hoogte gehouden te worden met artikelen, tips en informatie over de leiderschapsprogramma's van Leiderschap in Finance. Ik kan mij ten allen tijde afmelden.

Gelukt! Veel plezier met het ontcijferen van je talenten!

Pin It on Pinterest