Master Personal Growth – Unleash your potential

Hét coaching programma voor financials om MEER IMPACT te maken

Ben jij net als veel van mijn klanten een ervaren finance professional die vaktechnisch een kei is, maar opereer je nog voornamelijk als financial controller?
Vraag je je af hoe het komt dat je door de business pas laat bij plannen wordt betrokken?
Wil je naast de cijfermatige kant ook connectie maken met mensen in de business?
Lukt het nog niet goed om pro-actief mee te denken over kansen?
Vind je het lastig om ondernemerschap te tonen om jouw advies binnen je bedrijf te verkopen?

Dan is het een goed moment om actie te ondernemen. Pro-actief.

Je kunt ook afwachten tot het urgent wordt. Een promotie die niet doorgaat. Een reorganisatie. Een persoonlijk verlies. Een burn-out. Een nieuwe baan waar het niet lekker loopt. Een andere leidinggevende. Jongere collega’s die het team komen versterken en anders ‘in de wedstrijd zitten’.

Stel jezelf de vraag: hoe kan ik pro-actief naar de business zijn als ik niet pro-actief naar mezelf ben?

Personal leadership is the only leadership
that’s going to matter in the 21st century.

– Peter Drucker –

Word de CEO van je doelen, ontwikkeling en leven!

Als je wil veranderen, geen speelbal wil zijn van alle krachten om je heen en meer wil bereiken, dan moet je bewust succesvaardigheden en de bijbehorende delen van je hersenen ontwikkelen.

Het zijn deze vaardigheden die jou in je werk helpen de transformatie te maken naar een succesvolle business partner. Dat niet alleen, het ontwikkelen van deze vaardigheden helpt jou ook succesvol te zijn op andere gebieden in je leven. Nu en in de toekomst.

De kern van het Master Personal Growth programma is inzicht krijgen in jezelf, het ontwikkelen van je CEO-brein en de vaardigheden om succesvoller en gelukkiger te worden.

Met het Master Personal Growth programma leg jij het fundament voor jouw verdere groei, succes en geluk.

Wat maakt dit programma anders?

De meeste coaching programma’s helpen je om een bepaald doel te halen.
Master Personal Growth helpt je om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om doelen te halen.

Inzicht + Executieve Vaardigheden = Succes

Ongeacht welke transformatie je voor ogen hebt, inzicht in jezelf en je doelen plus de vaardigheden die je in dit programma leert, helpen je nu en in de toekomst om effectiever, succesvoller en gelukkiger te zijn. Niet alleen in je werk, maar ook persoonlijk en maatschappelijk.

Het programma is een unieke combinatie van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest en op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde kennis. Het programma is opgebouwd uit wetenschappelijk onderzochte elementen die het meest effectief zijn om je ‘CEO-brein’ te ontwikkelen. Een goed ontwikkeld ‘CEO-brein’ zorgt voor een beter heden en een betere toekomst.

Wat levert Master Personal Growth jou op?

Je ontdekt je persoonlijkheid en je talenten (vaak een ‘blind spot’) en je leert deze effectief in te zetten in uiteenlopende situaties, zodat je soepel opereert in continu veranderende omstandigheden. Hierdoor switch je met gemak tussen een strategiesessie met de board en een persoonlijk gesprek met een collega.

 Je krijgt inzicht in jouw drijfveren: waarvoor doe jij een stapje harder en lukt het wel pro-actief te zijn?

 Je krijgt helder wat je wil bereiken in het leven (wat is jouw definitie van succes?) en waarom het zo moeilijk is om dat te bereiken.

Je krijgt inzicht welke vaardigheden je moet ontwikkelen om succesvol te zijn en jouw doelen te behalen.

Je begrijpt op welke krachten uit de buitenwereld en vanuit jezelf je bedacht moet zijn, zodat je hier op kan anticiperen.

Je maakt je manieren eigen om je CEO-brein te stimuleren, ofwel het gedeelte van je hersenen die gerelateerd zijn aan de executieve vaardigheden.

Je ontwikkelt essentiële executieve vaardigheden waaronder aanpassen aan verandering, plannen, leren van feedback, out-of-the-boxdenken, visie ontwikkelen, complexe beslissingen nemen, prosociaal gedrag, reguleren van emoties. Deze vaardigheden helpen je keer op keer je doelen te realiseren.

 Je ontwikkelt vaardigheden die jouw waarde als finance professional en business partner verhogen in een continu veranderend speelveld.

Je legt een basis voor coachend leiderschap. Je leert hoe je anderen kunt helpen te werken aan de beste versie van zichzelf.

 Je plukt je leven lang de vruchten van de kennis en vaardigheden die je leert om makkelijker je doelen te bereiken.

Voor wie?

Master Personal Growth’ is voor professionals in financiële functies die zich willen ontwikkelen tot finance leider en business partner van de toekomst. Je ontwikkelt de juiste mindset en je leert essentiële vaardigheden waardoor jij meer impact hebt en succesvoller wordt.

Dit programma biedt je een uitgebalanceerde mix tussen inzicht, zelfreflectie en het ontwikkelen van executieve vaardigheden. Deze vaardigheden zijn niet alleen relevant voor je werk, maar zijn breed inzetbaar op professioneel, persoonlijk en maatschappelijk vlak.

Wil je weten of dit programma voor jou geschikt is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

What you do today can improve all your tomorrows.

– Ralph Marston – 

Wat zeggen anderen?

De coaching gesprekken met Ingrid in de afgelopen maanden hebben me meer zelfvertrouwen gegeven, waardoor ik minder moeite heb met het agenderen van moeilijke onderwerpen. Tegelijkertijd kan ik meer afstand houden en raken moeilijke gesprekken me minder. Dit komt ten goede aan mijn energie niveau en werkplezier. Ik heb energie en focus om een volgende stap te kunnen maken.

Leonie

Riskmanager

Ik geef sinds een jaar leiding aan een finance team, net als ik professionals. Mijn team ontwikkelde zich onvoldoende en ook de prestaties bleven achter. Ik realiseerde me dat ik iets moest veranderen aan mijn manier van leidinggeven.
Al in het begin van het programma legde Ingrid de vinger op de zere plek. Mijn grootste valkuil is mijn neiging om
 alles snel zelf op te pakken of oplossingen aan te dragen. Ik had daarvoor veel te veel op mijn bord en ik ontnam mijn team de mogelijkheden om te groeien. 

In het MPG programma was alle ruimte om mijn eigen doelen te stellen. Ik heb niet alleen een aantal belangrijke leiderschapsvaardigheden geleerd, maar veel belangrijker is dat ik vaardigheden heb ontwikkeld om te blijven groeien. Daar help ik nu ook mijn team mee. Ik ben veel meer een coachend leider geworden. De impact van het MPG programma is veel groter dan ik vooraf had verwacht. Chapeau!

Edwin

Finance Manager

Ingrid is doortastend en eerlijk. Ze durft te confronteren op een prettige manier.

J.F.

Ontzettend bedankt! Het was wel confronterend maar daardoor is het voor mij enorm waardevol! Ik leer hier enorm veel van.

M.N.

Ingrid heeft mij door het stellen van enkele cruciale vragen enorm geholpen met het bepalen van mijn doelen. Ze gaf de spiegel die ik nodig had.

M.M.

Wie leidt het programma?

Ik ben Ingrid van Ommeren en de bedenker van het Master Personal Growth coaching programma. Ik ben leiderschapscoach, finance professional en toegepast psycholoog. Dit programma is een unieke mix van inzichten uit de neuropsychologie aangevuld met een persoonlijkheidstest en oefeningen om vaardigheden te ontwikkelen die onontbeerlijk zijn voor de financiële leiders van morgen.

Heb je interesse om dit programma te volgen, dan wil ik je graag uitnodigen voor een vrijblijvend intakegesprek!

Ben jij klaar voor een nieuwe impuls in je ontwikkeling?

Ben jij klaar voor inzicht en actie?

Ben jij bereid tijd, geld en energie te investeren in jezelf?

Hoe ziet het Master Personal Growth programma er uit?

Online programma met individuele live coaching via video chat. Persoonlijk en flexibel. Volg het waar en wanneer het jou uitkomt.

De optimale doorlooptijd van het programma is 12 weken. Je kunt ook kiezen voor de ‘fast track’ van 6 weken. Je doet dan 2 modules per week.

12 modules bestaande uit theorie (video les of pdf) en een uitgebreid werkboek met opdrachten en oefeningen zodat je resultaatgericht aan de slag kunt.

6 individuele coaching sessies ter verdieping via video-chat gericht op toepassing van de inzichten in je werk.

1 afsluitende coaching sessie (video chat) ongeveer 2 maanden na afloop van het traject ter borging van de opgedane inzichten.

Inclusief persoonlijkheidstest en de Facet 5 rapportage t.w.v. €297.

De investering in Master Personal Growth bedraagt  €1.997,- bij betaling in 1 keer.

Je kunt ook kiezen voor betaling in 3 termijnen van €750,-.

(bedragen zijn excl. 21% BTW)

Vul je naam en e-mailadres in en ga direct aan de slag met het werkboek

"Ontcijfer jouw unieke talenten in 7 simpele stappen"

Ik geef toestemming aan Leiderschap in Finance om mij het werkboek toe te sturen en daarna op de hoogte gehouden te worden met artikelen, tips en informatie over de leiderschapsprogramma's van Leiderschap in Finance. Ik kan mij ten allen tijde afmelden.

Gelukt! Veel plezier met het ontcijferen van je talenten!

Pin It on Pinterest