Ingrid van Ommeren

“Follow your numbers in business, follow your heart in life”

“Ik geloof er in dat financieel sterke ondernemers meer impact kunnen maken in de wereld.
Ik help jou graag meer impact te maken!”

Als (online) ondernemer ontmoette ik veel collega-ondernemers die wel hun administratie hebben uitbesteed, maar geen inzicht hebben in hun cijfers. Omdat ze geen gevoel hebben voor cijfers, niet snappen waar hun accountant het over heeft, niet door durven vragen, het belang niet altijd zien, niet weten wat er mogelijk is. Zo zonde van alle kansen die daardoor voorbij gaan.

Om een bedrijf te runnen en financieel onafhankelijk te worden, kun je niet om de cijfers heen. Wat voor mij vanzelfsprekend is na bijna 25 jaar financieel vakmanschap bij onder andere KPMG, Nike en de Nierstichting, is voor veel ondernemers een eye-opener.

Als vanzelf kwamen ondernemers met de leukste bedrijven naar mij toe met financiële vraagstukken tot ik me realiseerde: ik heb hier wat te doen. Ik breng helderheid in finance, help ondernemers over de ‘cijfer-angst’ heen en biedt het financiële perspectief op het runnen van een business.

Ik geloof er in dat financieel sterke ondernemers meer impact kunnen maken in de wereld. Ik help jou graag meer impact te maken!

The purpose of life is to live it, to taste experience to the utmost,
to reach out eagerly and without fear for newer and richer experience.

(E. Roosevelt)

CFO (Chief Family Officer)

Een groot gezin, met man, onze 4 tieners en een lieve Heidewachtel vereist veel plannen, loslaten, humor en relativeringsvermogen. Van ‘in control’ naar ‘go with the flow’. Of me dat lukt? Ik doe m’n best:-).

Roeien speelt in ons gezin een belangrijke rol. Zo heb ik de Vogalonga geroeid, een fantastische tocht van bijna 40 kilometer door de lagunes van Venetië met finish op het Canal Grande. In de weekenden supporten we de kinderen bij hun wedstrijden: meefietsen en juichen.

Ik ben dol op skiën en bergwandelen in Zwitserland, een fijn terras met uitzicht op de Matterhorn of picknicken met een flesje bubbels. Als het even kan plan ik een korte ‘workation’ in Zwitserland. Het voordeel van online werken!

Ben je benieuwd hoe ik ondernemers zoals jij online help met financiële expertise? 

Vul je naam en e-mailadres in en ga direct aan de slag met het werkboek

"Ontcijfer jouw unieke talenten in 7 simpele stappen"

Ik geef toestemming aan Leiderschap in Finance om mij het werkboek toe te sturen en daarna op de hoogte gehouden te worden met artikelen, tips en informatie over de leiderschapsprogramma's van Leiderschap in Finance. Ik kan mij ten allen tijde afmelden.

Gelukt! Veel plezier met het ontcijferen van je talenten!

Pin It on Pinterest