Ben jij de finance professional die MEER IMPACT wil maken als Finance Business Partner?

N

Simpel en Snel direct inplannen

N

Persoonlijk Advies

N

Minimaal 1 Eerst Volgende Actie

“Finance is all about People”

Leiderschap in Finance biedt coaching voor
finance managers, financial controllers, business controllers,
risk managers, accountants en (aankomend) CFO’s.

Herken je jezelf hierin?

  • Je wil jouw persoonlijkheid en je talenten effectief inzetten in uiteenlopende situaties. Zodat je soepel opereert in continu veranderende omstandigheden. Met gemak switcht tussen een strategiesessie met de board en een persoonlijk gesprek met een collega.
  • Je hebt al meerdere leiderschapstrainingen en cursussen gedaan.  Meer van hetzelfde voegt niets toe. Het is tijd voor een nieuwe impuls. Toegespitst op jou.
  • Je wil je ontwikkelen op een manier die past bij jouw verlangen naar ruimte, helderheid en concrete actie. Zonder reistijd, zonder je kostbare tijd te verspillen aan dingen die je al weet en zonder ‘nittigritti’. Efficiënt, relevant en to-the-point.

Drie keer JA?

Dan is de coaching van Leiderschap in Finance jou op het lijf geschreven! Met het programma Master Personal Growth

ontdek je jouw unieke persoonlijkheid,

 leer je hoe je jouw sterke eigenschappen effectief inzet in verschillende situaties

ontwikkel je je CFO-brein.

Met de flexibele combinatie van online en offline coaching maken we een leertraject op maat. Lees verder over het programma.

Wauw, je hebt me zo snel weer in beweging gekregen! Maanden heb ik geen stappen gezet, alsof iets me tegenhield. Nu begint het weer te stromen en heb ik de eerste acties al gedaan. Met resultaat. Leonie

Risk Manager

Even voorstellen: Ingrid van Ommeren

Ik ben Leiderschap in Finance begonnen omdat ik keer op keer zag dat veel financials worstelen om een succesvolle business partner te worden. Aan inhoudelijke deskundigheid ligt het meestal niet. Het heeft veel met leiderschap en ‘people skills’ te maken.

Met mijn jarenlange ervaring als financial en business partner help ik jou graag de transitie te maken. Persoonlijke begeleiding gedurende een aantal maanden geeft jou de gelegenheid te groeien in jouw tempo. Ik adviseer, confronteer, ben jouw sparringpartner, stok achter de deur en supporter.

 

Maak op je laptop of mobiel alvast kennis met mijn manier van werken. Lees mijn verhaal: over een accountant in een krokettenfabriek, een finance business partner op sneakers en een HRM consultant in een maatschappelijke organisatie… Lees de blogs, download het inspiratieboek, volg me op LinkedIn en Instagram.

Als je er klaar voor bent nodig ik je graag uit voor een Speedcoaching sessie, een Next Step Video Chat. Via de link boek je direct een tijd in mijn agenda. Een persoonlijke en laagdrempelige manier om te ontdekken of ik je verder kan helpen. Dat kost je niks. Het gaat je veel opleveren.

“Walk the talk”.

Naast leiderschapscoach voor financials, help ik start-ups en scale-ups met financieel en bedrijfskundig advies zodat ondernemers betere bedrijfsbeslissingen kunnen nemen. Inhoudelijke deskundigheid op een persoonlijke en betrokken manier.

Ik geloof dat je het beste kunt bouwen op een stevig fundament.
Dat fundament zijn de talenten die je hebt.

Om je op weg te helpen heb ik een handig inspiratieboek voor je gemaakt:

“Ontcijfer jouw unieke talenten in 7 simpele stappen”.

Een goed begin is immers het halve werk!

Recente blogartikelen

Meer inspiratie, tips en informatie over leiderschap en talentontwikkeling in de financiële functie?
Ga direct naar nog veel meer blogs.

Je kunt je ook aanmelden voor de mailinglijst. Dan ontvang je als eerste de nieuwe blogs & vlogs. Wel zo makkelijk. En vind je het niet interessant meer? Dan schrijf je je eenvoudig weer uit. Geen verplichting. Geen risico.

Vul je naam en e-mailadres in en ga direct aan de slag met het werkboek

"Ontcijfer jouw unieke talenten in 7 simpele stappen"

Ik geef toestemming aan Leiderschap in Finance om mij het werkboek toe te sturen en daarna op de hoogte gehouden te worden met artikelen, tips en informatie over de leiderschapsprogramma's van Leiderschap in Finance. Ik kan mij ten allen tijde afmelden.

Gelukt! Veel plezier met het ontcijferen van je talenten!

Pin It on Pinterest