Every decision you make in business has a financial consequence

Wil je een gezond inkomen én een structureel winstgevend bedrijf opbouwen?

Volg de Financiële Routekaart voor Financieel Inzicht en Winstgevende Groei!

Elk groeiend bedrijf kent een drietal kantelpunten.

1. De fase van alles alleen doen naar je eerste werk uitbesteden.

2. De fase van een beetje uitbesteden naar een team opbouwen.

3. De fase van werken met een team naar een team dat (grotendeels) zelfstandig het bedrijf voor jou runt.

Elke fase en elk kantelpunt brengt nieuwe uitdagingen mee hoe je je bedrijf succesvol naar de volgende fase stuurt. Inzicht in je financiën, efficiënte financiële processen en beslissingen nemen op basis van cijfers, zijn een must voor elke ondernemer die structurele winstgevendheid én een gezond inkomen nastreeft.

Kijk hieronder welk programma het beste bij jou past. Dompel je onder in de business game, kies voor een deep-dive in je cijfers of gun jezelf de luxe van een CFO.

Training Royal Finance Game

Elke beslissing in je bedrijf heeft financiële consequenties. Maar welke?

Ervaar het in een dag vol actie, plezier en spel waarin finance tot leven komt. Finance is nog nooit zo leuk geweest. Beloofd.

Binnenkort meer informatie

Coaching Business Finance Quickscan

Jouw cijfers vertellen een verhaal. Ik analyseer jouw cijfers om dat te ontdekken. Wat vertellen je cijfers over de groeifase waarin jouw bedrijf zit? Welke kansen zijn er? Waar moet je op focussen om deze fase succesvol te doorlopen?

Tijdens de financiële quickscan bespreken we ook je financiële processen. Wat gaat handig, waar kan het beter en zijn je processen klaar voor de volgende groeifase?

Dit is voor jou als je in korte tijd inzicht wil hebben waar je financieel staat.

Lees verder >>

Coaching Business Finance VIP dag

Iedere ondernemer heeft af en toe behoefte aan een financieel-bedrijfskundige sparringpartner. Iemand die jou en je bedrijf kent en aan wie je op gezette tijden advies kunt vragen. 

Speciaal voor ondernemers die graag persoonlijk en vakkundig advies bij strategische financiële vraagstukken willen, bied ik Business Finance VIP dagen aan. Intensief. Verhelderend. Inspirerend.

Dit is voor jou als je je cijfers wil gebruiken om je bedrijf te sturen. Toekomstgerichte analyse van je cijfers en je business.

Lees verder>>

Consulting De Online CFO

Heb je meer financiële expertise nodig in je team, maar is het inhuren van een part-time financieel manager, business controller of CFO nog een stap te ver? 

Al voor een paar uur per maand ben ik jouw financiële rechterhand, strategisch sparringpartner en trusted advisor

Lees verder>>

Vul je naam en e-mailadres in en ga direct aan de slag met het werkboek

"Ontcijfer jouw unieke talenten in 7 simpele stappen"

Ik geef toestemming aan Leiderschap in Finance om mij het werkboek toe te sturen en daarna op de hoogte gehouden te worden met artikelen, tips en informatie over de leiderschapsprogramma's van Leiderschap in Finance. Ik kan mij ten allen tijde afmelden.

Gelukt! Veel plezier met het ontcijferen van je talenten!

Pin It on Pinterest